Leningen

Hypothecaire lening

Een huis of stuk grond kopen, of toch liever bouwen of verbouwen? Voor het afsluiten van een hypotheeklening op maat staan wij als specialisten voor u klaar. Daarenboven schatten wij voor u geheel gratis en vrijblijvend uw droomwoning!

Vergeet ook niet dat wij als onafhankelijk makelaar u een goed woonkrediet kunnen verstrekken, maar u ook de beste keuze kunnen aanbieden voor uw schuldsaldoverzekering en uw brandverzekering (die u geen van beide verplicht bij een bepaalde leverancier moet afnemen). Zo krijgt u waar voor uw geld.

Persoonlijke lening

Anno 2014 zijn de rentetarieven zo laag dat u beter uw spaargeld, dat soms nog aan een mooie intrestvoet belegd is, kan laten staan en in plaats daarvan een lening afsluit om uw droom te financieren. Een verbouwing realiseren, een caravan of motorhome aanschaffen, of uw meubilair of keuken vernieuwen : met een persoonlijke lening is het zo gefinancierd. Kom gerust eens langs voor meer informatie.

Financiering personenwagen

De financiering van een auto kan gewoonlijk tegen nog gunstiger tarieven dan een doorsnee persoonlijke lening. Net zoals voor onze scherp geprijsde autoverzekeringen, garanderen we u zeer voordelige tarieven voor uw autolening. Zowel voor een nieuwe wagen als voor een tweedehandswagen (tot max. 5 jaar oud).

Groene lening

Een groene lening kan gebruikt worden voor een uitgave die minstens uit 50 % energiebesparende uitgaven betreft. Het betreft hier geen hypotheek, zodat u snel een beslissing kan bekomen en er toch heel aantrekkelijke rentevoeten worden gehanteerd. Het tarief geldt trouwens voor het volledige ontleende bedrag; ook het deel dat niet uit groene werken bestaat. Het minimumbedrag is 1.250 € en de looptijd bedraagt minstens 12 en maximum 120 maanden.

Investeringskrediet

Investeren in vastgoed, rollend materieel, … zonder de continuïteit van uw activiteiten in het gedrang te brengen? Dat kan met een investeringskrediet, al of niet met voorwerp. Wij verlenen u graag gepast advies.

Voorafbetaling belastingen

Met een voorafbetaling van de belastingen kunt u een aanzienlijk fiscaal voordeel genieten en een hogere belasting vermijden. Wij bieden u de mogelijkheid om hierover een contract met ons af te sluiten. Zodra dit luik geregeld is, staan wij in voor uw betalingen en alle andere administratieve formaliteiten. Tegen een minimum kost zal u al een significante vermeerdering vermijden. Bovendien zijn de intresten, waarvoor wij u stipt een fiscaal attest bezorgen, fiscaal aftrekbaar.